Алина Кабаева, смятана за любовница, а според някои слухове и

...
Алина Кабаева, смятана за любовница, а според някои слухове и
Коментари Харесай

Любовницата на Путин ще обяви победа над Украйна на 9 май?

Алина Кабаева, считана за държанка, а съгласно някои клюки и за брачна половинка на съветския президент Владимир Путин, още веднъж се появи пред обществото, откакто известно време се снишаваше, пишат задгранични медии. Това стана таман в точния момент, с цел да за да бъде забелязана на кръстения на нейно име “Фестивал Алина”, само че тя може би има да извърши доста значима задача – да разгласи успеха на Путин над Украйна на парада на 9 май по случай успеха над Нацистка Германия, която в Русия обичат да си приписват независимо.

Кабаева наруши дискретността си, с цел да показва поддръжка за войната на своя обичан в Украйна, която в Русия към момента назовават “военна операция”. на “Фестивала Алина” 31 години по-младата от Путин някогашна гимнастичка, рекламирана известно като “най-гъвкавата жена в Русия”, се снима пред признака Z на войната в Украйна, закичена с Георгиевска лента, свързвана с успеха във Втората международна война и с окупацията на Крим. Това се пояснява като блудкав опит за връзка сред двете войни с нацизма.

Сн.: Фейсбук Alina Kabaeva

Сн.: Фейсбук Alina Kabaeva

На фестивала Кабаева насочи гръмки, въпреки и кухи изречения за войната:

“Темата за войната не е единствено тематика от предишното. Това празненство не е единствено за цялата страна, а за всяко семейство. Всяко семейство има своя военна история. Не бива да я забравяме, тя се предава през поколенията.”

Според немското издание “Билд” обаче за майката на четири деца, за които се приказва, че са на съветския президент и едно от които е родено преди той да се разведе, следва още по-важна задача в идеологическата обработка на руснаците – оповестяване на победа на 9 май.  Медии отвън Русия допускат, че каквото и да стане в Донбас до тогава, Кабаева ще разгласи победа, режисирана от Путин със същите похвати, с които се генерират и подправените съветски вести.

Доскоро Кабаева се беше изолирала в швейцарските планини, съгласно слуховете с тежко въоръжена защита, само че завръщането й бе впечатляващо, написа “Билд цайтунг”. Тя наподобява е претърпяла пластични интервенции, тъй като външният й тип е усъвършенстван.  Това, че поема задания на съветската пропагандна машина демонстрира, че Путин към този момент се нуждае от всеки, който може да му помогне да показа войната си като обективна. Гимнастичката се трансформира в знак на Русия на олимпиадата в Атина през 2004 година, като по това време към този момент се е познавала с Путин. През 2007 година тя стана депутатка от партията „ Единна Русия “. От септември 2014-а е председателка на медийната група „ Национална медийна група “, която извършва кремълските наставления.

Сн.: Фейсбук Alina Kabaeva

Позовавайки се на US дипломати “Уол стрийт джърнъл” писа, че Кабаева не е попаднала в листата на от Съединени американски щати лица, с цел да не се провокира с това крайното неспокойствие на Путин.

Връзката на гимнастичката с съветския президент е известна от 2008 година. Според следствие на фонда на Навални доста олигарси са създали на Кабаева и фамилията й безчет скапи дарове и тя има огромно положение. Скъпи парцели в първокласни зони и благи в курортни градове са получили от съветски олигарси още бабата, майката и сестрата на любовницата на Путин. Всичките донори са от близкия на Путин кръг, а някои от тях, като милиардерът Григорий Баевский, са дарявали жилища и на дъщерите от първия брак на съветския президент.

Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР