Александрия Робъртс летяла за Денвър, САЩ, на работна конференция. Когато

...
Александрия Робъртс летяла за Денвър, САЩ, на работна конференция. Когато
Коментари Харесай

Момиче се разплака, когато прочете бележка, изгубена на летището в Денвър СНИМКА

Александрия Робъртс летяла за Денвър, Съединени американски щати, на работна конференция. Когато излизала от летището обаче видяла на пода прегънат лист хартия. Отначало тя погрешно помислила находката за отпадък, само че по някаква причина въпреки всичко я е взела.

Когато разтворила листа, прочела доста прочувствено писмо, което малко момиченце написало на татко си. Според американката тази записка е най-сладкото нещо, което в миналото е чела.

"Скъпи баща! Във всичко, което върша, желая да бъда като теб. Въпреки че в този момент съм дребна. Като теб желая да бъда смела и интелигентна, тъй като те обичам, баща, от все сърце. Ще бъда доста щастлива, в случай че порасна стана като теб. С обич, Ема ", гласял текстът на бележката.



Александрия била толкоз впечатлена от находката, че решила да откри получатела непременно. Въпреки че не знаела нищо за момичето, нито за татко му. Тя разгласила писмо в Twitter с вярата, че благодарение на потребителите на обществената мрежа ще успее. Жената поставила и хаштаг #FindEmmasDad.

"Ако детето ми напише такова писмо до мен, евентуално ще го сложа в рамка на масата. Мисля, че бащата на Ема би направил същото ", споделя Александрия Робъртс
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР