Бившият боксьор Джон Макдермот все още оплаква решението, което промени

...
Бившият боксьор Джон Макдермот все още оплаква решението, което промени
Коментари Харесай

„Бях ограбен от победа в битка за титлата срещу Тайсън Фюри – сега работя в разчистването на боклука“

Бившият боксьор Джон Макдермот към момента оплаква решението, което „ промени кариерата му “ в противоречивия му мач за купата с Тайсън Фюри, който го е видял да се движи в разчистването на боклука.

Двамата титани се събраха през 2009 година в борба за купата на Англия. Макдермот, изгряваща звезда в тежка категория, беше сигурен, че ще се оправи с „ Циганския крал “.

Но не се оказа по този начин за в този момент 44-годишния мъж. Сблъсъкът беше разгласен от осем на два рунда в интерес на Фюри – решение, което към момента го обърква до ден сегашен.

„ Той ме назова Макмъфин в натрупването, само че това ме подразни и ми оказа помощ, “ Макдермот сподели в изявление за The Times. „ Определено го завоювах, приятелю.

„ Не знам по какъв начин реферът отличи осем рунда на него и два на мен. Фюри не сподели нито дума. Буквално чаках в съблекалнята някой да пристигна и да каже: „ Стана неточност. “

Докато картата на съдията остави Макдермот комплициран, даже бащата на Фюри, Джон, сподели, че синът му е имал шанса са претендирали за купата. Макдер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР