Александра Гърдева, която познаваме от първия сезон на романтичното риалити

...
Александра Гърдева, която познаваме от първия сезон на романтичното риалити
Коментари Харесай

Алекс Гърдева от първия сезон на Ергенът с ценен съвет към новите кандидат-булки

Александра Гърдева, която познаваме от първия сезон на сантименталното риалити " Ергенът " реши да даде скъпи препоръки на участничките от втория сезон.

" Изключително доста се вълнувам. Нямам самообладание да стартира да ги виждам. Знам всяка една от тях почти какво претърпява. Бих желала да ги съветвам да бъдат себе си. Това е същинският път към сърцето на един човек. Така мъжът ще усети същинската им същина ", разяснява Алекс в " Тази събота " по Би Ти Ви.
 
                             

Наскоро тя се завърна от отмора в Мексико. И там не е съумяла да срещне любовта на живота си, само че се надява напълно скоро това да се случи в България. С Виктор Стоянов - ергенът от първи сезон, са запазили другарски връзки, само че не се виждат, защото всеки си е поел по пътя.
 
                             

Красавицата се похвали и с чисто нов апартамент. Психоложката получила завещание от баба си и съумяла да спести персонални средства, с които да закупи парцела. В ремонтните действия доста ѝ е оказал помощ нейният брат, за който брюнетката схваща малко след края на риалитито, в което взе участие.

" Вселената ми подари един прелестен брат, за който съм доста щастлива. Моят татко живее в Америка и няма по какъв начин да ми оказва помощ. Без брат ми и един негов другар щях да си навлека доста проблеми. За сама жена е мъчно да се занимава с майстори и поправки ", добавя още умно Алекс.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР