Александра Гърдева, която ние всички познаваме от първия сезон на

...
Александра Гърдева, която ние всички познаваме от първия сезон на
Коментари Харесай

Александра от Ергенът пак е недоволна, скочи и срещу новото предаване, в което влезе!

Александра Гърдева, която ние всички познаваме от първия сезон на " Ергенът ", неотдавна се впусна в ново премеждие, наречено " Къщата на инфлуенсърите ". Обаче очевидно, както и от предходния формат, Алекс не е доста впечатлена. " Ако знаех какво тъкмо дават, може би нямаше да вземам участие ", внезапно отсече брюнетката по време на присъединяване си в подкаст, видя Varna24.bg

" Надявам се до края на " Къщата на инфлуенсърите " да покажат невероятните ни моменти. Разочарована съм, тъй като дават слабите ни страни без да са подкрепени от мощните и изглеждаме смешни. Това не е моят тип предаване. Много скърбя, че го споделям, тъй като съм била участник. Щастлива съм, че участвах, тъй като имам другари и към този момент съм сигурна, че имам темперамент и го декларирам и изобщо не ме интересува кой какво мисли. Имам пререкания в това предаване и занапред ще имам, само че те не дават хубавите страни. Все едно сме някакви шантави и единствено си крещим, не ми е окей да го виждам ", изрично съобщи Александра.

Според нея хората в " Къщата на инфлуенсърите " са показани по един нереалистичен метод. " Те не са такива, каквито ги демонстрират, те са напълно разнообразни ", сподели още някогашната ергенка. 

Повече можете да видите в прикаченото видео.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР