Александър Зверев е претърпял операция в германска клиника. Това съобщи

...
Александър Зверев е претърпял операция в германска клиника. Това съобщи
Коментари Харесай

Александър Зверев претърпя операция


Александър Зверев е претърпял интервенция в немска клиника. Това заяви самият той с обява в Instagram. По време на полуфинала на Ролан Гарос против Рафаел Надал международният №3 се нарани неприятно при рухване, като след това стана ясно, че има раздрани връзки на глезена.

„Здравейте, другари. Операцията ми мина добре, или най-малко по този начин се надявам. Сега стартирам рехабилитация и се надявам скоро да ви видя на корта. Нямам самообладание да се завърна, защото тенисът и почитателите към този момент ми липсват. Ще забележим какъв брой време ще ми отнеме, само че съм развълнуван“ – сподели олимпийският първенец в късото си видео послание към своите фенове.

Зверев разгласява и фотография от болничното си легло, съпроводена с обръщение.

„Всеки от нас има свое лично пътешестване в живота. Това е част от моето. Следващата седмица ще доближи рекордния за мен №2 в международната класация, само че тази заран претърпях интервенция. След по-подробни излседвания в Германия бе доказано, че и трите кръстни връзли на глезена ми са скъсани. За да се завърна на корта допустимо най-скоро, би трябвало да съм сигурен, че и трите ще се излекуват по най-хубавия метод и ще възвърна изцяло стабилността на глезена си. За да се случи това, най-хубавото решение бе интервенцията. Сега стартирам рехабиллитация и ще направя всичко допустимо, с цел да се завърна по-силен от всеки път. Продължавам да получавам доста известия и бих желал още един път да благодаря на всички ви за поддръжката в този сложен момент“ – написа роденият в Хамбург тенисист.

Според френското издание L’Equipe възобновяване на Зверев ще продължи сред 6 и 8 седмици, като е допустимо той да се завърне за шампионатите в Съединени американски щати при започване на август.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР