Александър Везенков и съотборниците му от Сакраменто Кингс постигнаха четвъртия

...
Александър Везенков и съотборниците му от Сакраменто Кингс постигнаха четвъртия
Коментари Харесай

Саша Везенков и Сакраменто пометоха и Лейкърс

Александър Везенков и съотборниците му от Сакраменто Кингс реализираха четвъртия си следващ триумф в постоянния сезон на НБА. " Кралете " завоюваха калифорнийското дерби с Лос Анджелис Лейкърс с крайното 125:110 (38:25, 34:34, 32:21, 21:30) в зала " Крипто Арена " в Ел Ей.

По този метод възпитаниците на Майк Браун започнаха сполучливо серията си от шест следващи гостувания, която продължава в събота от 2:30 часа българско време, когато отборът се изправя против Сан Антонио Спърс в Тексас.

Везенков този път прекара 12 минути на паркета, като се регистрира с 4 точки и 2 откраднати топки. Българинът означи единствения си опит от зоната за две точки, вкара два от два от наказателната линия, само че този път нямаше ден от тройката, пропускайки и трите си изстрела от далечна отдалеченост.

Везенков прекара по-малко време на паркета спрямо успеха над Кливланд преди няколко дни, като повода за това бе най-много чудесният синхрон, който стартовата петица на Кингс имаше през целия ход на мача. Фокс, Сабонис, Хъртър и Барнс прекараха по над 37 минути на терена, до момента в който Мъри остана 30 минути, защото в третата четвърт получи противен удар в корема и трябваше да напусне паркета наложително. И петимата записаха +/- от най-малко +13.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР