Александър Симов, ФейсбукОнзи ден столичната синагога осъмна с некролози за

...
Александър Симов, ФейсбукОнзи ден столичната синагога осъмна с некролози за
Коментари Харесай

Александър Симов: Сглобката и виртуални зомбита с флексове дадоха втори живот на хитлеризма

Александър Симов, Facebook

Онзи ден столичната синагога осъмна с некролози за Адолф Хитлер…

Политическата спирохета, която вандализира паметника на граф Игнатиев във Варна е написал във фейсбука си: „ ето за какво австрийският художник трябваше да завоюва войната “

Полулибералните медии ляха горчиви сълзи за наш съотечественик, умрял в Украйна пропускайки с необятно затворени очи обстоятелството, че същия е приключен нацист – от пожеланията да почива постоянно във Валхала до поздравленията за рожденния му ден, който приключват с цифрата 88 (тъпашки и детски метод неонацисти от целия свят да се поздравяват с “Хайл Хитлер “).

Всеки, който не вижда връзка сред нарязването на историческата памет и възхода на неонацизма в България в действителност би трябвало да си прегледа очите.
И мозъка.

Сглобката с нейната орда от виртуални зомбита с флексове възроди най-мрачните, тъмни и гнусни политически идеологии и им даде втори живот.
Така де – премахваш паметника на армията, която нарита задниците на нацистите, кои биха се радвали на това.

Ами тези, които съжаляват за това, че „ австрийския художник “ не завоюва войната. Тъмните видове, които желаят да колят евреи и леят сладострастна лига по цялата нацистка символика и кафяви ризи.

В последния месец доста хора непрекъснато ме питат: „ Абе, къде видяхте нацизъм? Не прекалявате ли малко с това? Не отивате ли прекомерно надалеч? “

Ето го – единият обожател на Хитлер събори бюста на граф Игнатиев.
Някой подобен като него – пуска некролози за мустакатото фюрерче.

Спомням си психочичката, който строши плочата на Паметника на руската войска – маниакален обожател на Христо Луков, както и стадото от ръкопляскащи „ либерали “, които със своята приключена нелепост ще се снабдят с фюрер за негативно време.

Същите тези психодесни през днешния ден отново оргазмират от гледката на поваления бюст и явно не осъзнават, че това е единствено на един сантиметър от цялостното възобновление на кафявите мракобеси.

Сега към този момент разбрах по какъв начин се е появил нацизмът на власт. Достатъчно е единствено тълпата от охранени, самодоволни бюргери да ръкопляска на всяко безумство.

Толкова малко е необходимо…

  

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР