Александър Младенов ще бъде Ергенът в трети сезон на едноименното

...
Александър Младенов ще бъде Ергенът в трети сезон на едноименното
Коментари Харесай

Ерген 3 е милионерски син и не си пада по корекциите

Александър Младенов ще бъде Ергенът в трети сезон на едноименното шоу, а откогато от екипа оповестиха името му и го демонстрираха, в мрежата излиза непрекъснато информация за незнайния чаровник. 

Макар и да не е от средите на шоубизнеса, той провокира сериозен интерес измежду дамите, защото е с меко казано положително финансово положение. Говори се, че той е наследник на милионер, само че в никакъв случай не е разчитал само на това, а е удвоил парите на татко си с бизнес с търговия. 
                             

Финансовото положение на Александър незабавно породи спекулации, че участничките в третия сезон на шоуто ще вземат участие в него, с цел да стигнат до парите му. Фенове на предаването се тормозят, че девойките може да нямат същински усеща към новия ерген, а да бъдат поблазнени от материалното му състояние, което да опорочи предаването. Според близки до прослойка в новия " Ерген " обаче измежду записалите се да се борят за сърцето на красавеца нямало известни девойки, нито плеймейтки или златотърсачки, написа " България през днешния ден ".

                             

Интересно е и че преди да се появи лицето на Алек по малкия екран, нито една от девойките не била с осанка на фотомодел, нямало такива с интервенции или силикон. Засега още не е ясно кои са утвърдените, само че кастът продължава до края на месеца. Междувременно в мрежите се завихри странна драма от почитатели на предаването - в огромната си част те не харесват метода, по който се показва новият кандидат-жених. Във форумите, отдадени на шоуто, ври и кипи от отзиви по отношение на самия Александър. Според някои той имал мощно интелигентно лъчение и на златотърсачките в новия сезон ще им е мъчно да го преметнат. Другата част от феновете пък доста харесват младежа, а някои даже са на мнение, че предприемачът е най-хубав от всички участници до момента.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР