Александър Лазаров получи уайлд кард за квалификациите на турнира от

...
Александър Лазаров получи уайлд кард за квалификациите на турнира от
Коментари Харесай

Александър Лазаров получи уайлд кард“ за ATP 500 турнира в Дубай, направи тренировка с Рубльов

Александър Лазаров получи „ уайлд кард " за квалификациите на шампионата от сериите ATP 500 в Дубай. Това ще бъде първо присъединяване за Алекс в квалификации на шампионат от подобен сан.

На старта на пресявките Лазаров ще играе против №92 в международната класация Жижън Джан от Китай. При триумф Лазаров ще играе за влизане в главната скица против спечелилия от конфликта сред италианеца Франческо Пасаро (№109) и Юки Бамбри от Индия (№688).

Надпреварата в Дубай ще бъде извънредно мощна. Сред декларираните участници в шампионата личат имената на цели четирима представители на челната десетка, измежду които е Новак Джокович. Другите трима от топ 10 са Андрей Рубльов, Даниил Медведев, Феликс Оже-Алиасим и Хуберт Хуркач.

Днес Лазаров направи подготовка със международния №5 и втори подложен в главната скица Андрей Рубльов. " Отлична първа подготовка в Дубай дружно с Андрей Рубльов! Невероятен тенисист, само че и в същото време страховит човек! Нямам самообладание да изляза на корта на следващия ден за първия си мач! ", написа Лазаров в обществените мрежи.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР