Александър Лазаров демонстрира част от най-добрия си тенис през миналата

...
Александър Лазаров демонстрира част от най-добрия си тенис през миналата
Коментари Харесай

Отличен Лазаров преодоля с лекота първия си съперник на Чаланджъра в Барлета!

Александър Лазаров показва част от най-хубавия си тенис през предходната седмица, когато с лекост мина квалификациите в Оейраш и след това остана напълно покрай това да надделее над Димитър Кузманов, само че втората ни ракета въпреки всичко се поздрави с успеха в българското дерби. Алекс пък незабавно отпътува за Италия, където през днешния ден започва присъединяване си в пресявките на Чаланджъра в Барлета. Родният ни представител не срещна никакви компликации в откриващия си дуел и с лекост надигра Джузепе Треска - 6:3 6:2. Така Лазаров си обезпечи среща със сръбския деец Милиян Зекич, а спечелилият ще откри място в главната скица на шампионата.

Нашият съотечественик незабавно осъществя пробив, единствено че локалният представител съумя да изравни резултата за 2:2. Оттам насетне българинът беше надалеч по-агресивен от двамата играчи и разликата в класите ставаше все по-видима. Световният номер 2154 несъмнено нямаше нужното равнище да се състезава на такава сцена и пропускаше голям брой лесни удари, до момента в който Алекс с лекост трупаше преднина в актива си и скоро се откъсна напред в сетовете. печелейки четири от последните пет гейма.

Доминацията на Лазаров продължи във втората част, която се трансформира в същинска негова наказателна акция и Треска се разписа чак за 1:4. Четвъртата ни ракета нямаше потребност прави нищо по-специално, като просто изчакваше купищата неточности от другата страна на мрежата и изцяло справедливо се поздрави с обикновен триумф.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР