Александър Александров е един от последните отпаднали участници в кулинарната

...
Александър Александров е един от последните отпаднали участници в кулинарната
Коментари Харесай

Александър Александров: MasterChef беше едно много добро училище

Александър Александров е един от последните отпаднали участници в кулинарната конкуренция MasterChef. Той стартира да готви едвам на 14, а на 18 към този момент става най-младият участник, който е стигал на този стадий в предаването.

В предаването „ Тази събота и неделя “ Александър сподели на феновете си бърза и лесна рецепта за закуска, която се подготвя от авокадо, хамон и яйца.

Снимка: bTV

Александър описа за пристрастеността си към готвенето, която се е зародила още когато е бил възпитаник.

„ Готвя почти от 14-годишен, седми клас, като тогава беше повече любителско “, описа той. „ Беше ми забавно да видя какво е фактически да готвиш и у дома съм си правил някакви разнообразни проби на предписания. Първите две предписания не бяха доста сполучливи, само че по-късно почнаха малко по малко да стават сполучливи и сега започвам да създавам някакви нови предписания, които за мен са забавни и до в този момент не съм виждал някъде да се оферират. “

Най-голяма роля за развиването на Александър като готвач има дядо му, който е готвил за „ ЦСКА “. От него и родителите си той е наследил възпитанието и дисциплината в кухнята.

Любовта му към готвенето го води и до най-популярното готварско шоу в България – MasterChef.

Снимка: bTV

„ Мастършеф беше едно доста положително учебно заведение, бих го нарекъл и едно тестване да видя фактически на какво равнище съм “, показа той. „ За мен беше доста добра страст, срещнах се с много невероятни хора, които имат много знания и фактически научих от тях малко или доста. “

След присъединяване си в предаването, младежът продължава да преследва фантазиите си. Той към този момент работи в ресторант в София и се надява, че е посочил на връстниците си, че това, че са единствено на 18 години, не би трябвало да е спънка да натрупат опит и да се пробват да се осъществят.

Още любопитни истории за участниците в MasterChef може да намерите на уеб страницата:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР