Алекс Перейра унищожи претендента Джамал Хил и го нокаутира във

...
Алекс Перейра унищожи претендента Джамал Хил и го нокаутира във
Коментари Харесай

Лявото кроше на Перейра прати Хил в друго измерение

Алекс Перейра унищожи кандидата Джамал Хил и го нокаутира във втората половина на първия рунд, с което отбрани купата си в лека-тежка категория на огромната галавечер UFC 300 в Парадайс, Невада, Съединени американски щати.

Двамата започнаха с замени на външни лоукикове в средата на осмоъгълника, а първото попадение с дясната ръка беше в актива на Хил. Любопитното бе, че Хил направи забранен кик в слабините на първенеца, реферът Хърб Дийн се приближи, с цел да прекъсне борбата.

Перейра с ръка направи знак на съдията да се отдръпне, а секунда по-късно пласира марковото си поразяващо ляво кроше, което прати на земята противника. Бразилецът продължи с жесток граунд-енд-паунд и срещата завърши още в първия рунд.

Перейра е деветият войник в UFC с трофеи в две категории, като след погрома над Хил получи черен колан по жиу-жицу от някогашния първенец в дивизията му Гловър Тейшейра. Шампионът показа, че мечтае да се бие в родината си Бразилия и да се опитва в по-високата тежка категория.

Jamahal Hill kicks Alex Pereira in the dick, Alex waves off the ref to stop and then proceeds to knock Jamahal out cold. That was cinema
— Troydan (@Troydan)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР