Алекс Георгиев от Гласът на България представи новата си песен

...
Алекс Георгиев от Гласът на България представи новата си песен
Коментари Харесай

Алекс Георгиев от "Гласът на България" с нова песен

Алекс Георгиев от " Гласът на България " показа новата си ария “Gone” в студито на " Тази събота и неделя " и загатна, че готви албума “Late night thoughts”, който ще излезе в края на април.

Младият реализатор изясни, че е избрал името на албума си, тъй като множеството от текстовете и музиката за песните му са написани точно в късните часове на деня.

„ Хората сме програмирани, тъй че в никакъв случай да не ни изключва мозъкът, даже когато спим и може би тогава има някакъв миг, в който все намираме нещо, за което да мислим. Това са моите вечерни мисли”, споделя Алекс.

Снимка: bTV

Според него не е наложително любовта да е сантиментална, би трябвало да оценяваме всяко нещо, което е към нас и това е изцяло задоволително.

" Исках да напиша ария, която да контрастира музикално – текстът е мрачен и тежък, само че самата мелодия разрешава на човек да си потанцува. Исках да напиша нещо, което ще разреши на хората да открият себе си. " Gone " е любовна ария ", описа младият реализатор.

Алекс написа първата си любовна ария единствено на 14 година

„ Тогава доста персонално изживявах тези първи усеща, които се появяват към тази възраст и доста ми се искаше по някакъв метод да ги запазя и опиша. В идния ми албум ще има още същински истории от моя живот ", добави той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР