Албумът Listen Without Prejudice на Джордж Майкъл, който почина преди

...
Албумът Listen Without Prejudice на Джордж Майкъл, който почина преди
Коментари Харесай

27 години по-късно албум на Джордж Майкъл отново е на върха

Албумът Listen Without Prejudice на Джордж Майкъл, който умря преди 10 месеца, още веднъж е отпред в английската ранглиста по продажби, 27 години години откакто за пръв път я оглави, предава „ Франс прес ", представена от „ Дарик ".

Новата версия на албума, излязъл през 1990 година, бе пусната в продажба на 20 октомври. През първата седмица след появяването ѝ на пазара са продадени 56 000 копия от нея във Англия. Това е връх за преиздаден диск.

Listen Without Prejudice - вторият соло албум на Джордж Майкъл, откакто той напусна дуото " Уам ", бе заел първо място по продажби за една седмица в годината на издаването му. От него са продадени 8 милиона копия в целия свят.

Джордж Майкъл се бе заел персонално с преиздаването на диска. Той включва неиздадени по-ранни песни, ремикс на Fantasy с присъединяване на Найл Роджърс, както и видеозапис на акустичен концерт в границите на предаване MTV Unplugged през 1996 година

Издаването на новата версия на диска съответства с излизането на документалния филм " Джордж Майкъл: Freedom " по екраните на 16 октомври.

" Не е загадка, че Джордж беше перфекционист ", съобщи неговият управител и дълготраен другар Дейвид Остин.

" Той се заемаше с всичко, от написването на композицията до записването ѝ. Благословия и необикновено наслаждение е да бъдеш направляван от подобен талант. Много съм горделив, че преиздаденият диск е отпред по продажби ", добави той.

Джордж Майкъл е продал 115 милиона копия от албумите, които е записал като участник в дуото " Уам " и като соло реализатор.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР