Албена Симеонова е предприемач в сферата на биологичното земеделие, потомствен

...
Албена Симеонова е предприемач в сферата на биологичното земеделие, потомствен
Коментари Харесай

Демократична България - Добрич утвърди кандидатската си листа

Албена Симеонова е бизнесмен в областта на биологичното земеделие, потомствен лозар и дълготраен производител на вино. Председател е на най-голямата в България браншова организация на биоземеделци „ Биопродукти “. Води
листата в област Добрич за четвърти път.

Новите лица:
Георги Цветков от Дуранкулак е един от водещите специалисти в България в бранш " Сигурност ", политолог и анализатор.адв. Диляна Радоева неотдавна е регионален координатор на " Да, България " за област Добрич, юрист в областта на цивилен и търговски разногласия и административно право и развой.Мария Методиева е ръководител на фондация „ Св. Николай Чудотворец “ и основател на „ Чудната градина “ - първото обществено дружество за младежи с интелектуални усложнения в град Добрич, трансформирало се в работно място на повече от двадесет души.Корнелия Вълкова е преподавател по френски и български език в учебното заведение по изкуствата " Св. Климент Охридски ".
Познати и одобрени персони, които към този момент са били претенденти за народни представители:
арх. Надежда Пампорова е основател на голям брой цивилен инициативи;Божидар Радев - правист и аграрни производител в областта на етерично-маслените култури;Димитър Франгов от Шабла - водолаз и експерт в обществените комуникации; доктор Диян Хинков е шеф на Отделението по неврохирургия, Многопрофилната болница за интензивно лекуване в Добрич;Владимир Лафазански от Балчик се занимава с частен бизнес, общински съветник;Евгени Чобанов от Каварна е общопрактикуващ лекар;Милена Керанова е ръководител на ДСБ Добрич,областен координатор, занимава се с микро бизнес.
Листата, която " Демократична България - Обединение " ще записва на следващия ден за МИР
Добрич е в състав:

101 - Албена Симеонова
102 - Надежда Пампорова
103 - Божидар Радев
104 - Георги Цветков105 - Димитър Франгов
106 - Диляна Радоева
107 - Мария Методиева
108 - Корнелия Вълкова
109 - Диян Хинков
110 - Владимир Лафазански
111 - Евгени Чобанов
112 - Милена Керанова
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР