Албена. Oчакваме сезон ‘2022 да бъде в пъти по-успешен от

...
Албена. Oчакваме сезон ‘2022 да бъде в пъти по-успешен от
Коментари Харесай

Велина Гюмова-Георгиева: Oчакваме сезон ‘2022 да бъде в пъти по-успешен от изминалите два, както и да се възстанови нормалността на ситуацията и пътуването в цял свят

Албена. Oчакваме сезон ‘2022 да бъде в пъти по-успешен от миналите два, както и да се възвърне нормалността на обстановката и пътуването в целия свят. За страдание все още обстановката с анулираните туристически тържища, указва отрицателно въздействие на туризма, тъй като е неприятен сигнал. Това разяснява Велина Гюмова-Георгиева – Старши управител „ Продажби “ в „ Албена “ АД. Тя уточни, че все пак министърът на туризма в Германия на 31.12.2021 година е направил доста оптимистично послание във връзка посрещането на Новата 2022 година с думите, че този вирус ще става все по-лек като симптоматика и нормалността към живота ще се възвърне.

„ Това за нас е добър знак за сезона. За тази година сме заложили възобновяване на бюджети за реклама, както и партньорствата ни в тази сфера. Вече участвахме в борсата в Лайциг, възнамерявали сме да участваме и в събитието Ideen Markt, проведено от нашите сътрудници от Маритим през март, както и в туристическото ревю в Турция. Дори сега наши представители има и в Дубай за Експо 2020, където презентират опциите за отмора и събития в курорта, както и зелената политика на компанията.

Планирали сме показване на Албена в Германия и Австрия, както и независимо роуд шоу в Румъния. Ще участваме и на ревюто в София с всички предложения за Сезон ‘2022 - Великден, СПА, Уелнес и Балнео стратегии, спортни лагери и интензивности и общоприети летни предложения.
Работим интензивно с сътрудниците си туроператори за взаимни рекламни акции като специфични Newsletter-и, банери по техните уеб сайтове, презентации пред сътрудници, основаване на нови артикули, които се търсят и прочие.

Полагаме старания в осъвременяването на визията на Албена, както на място, по този начин и в обществените мрежи, в нашия личен уеб страница и се стремим да поддържаме една непрекъсната реклама на всички новости и предложения, както и информативни имейли за всички записали се за нашия News letter “, разяснява още Велина Гюмова-Георгиева.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР