Алармените сигнали, които показват, че сте твърде зависими от чуждото

...
Алармените сигнали, които показват, че сте твърде зависими от чуждото
Коментари Харесай

10 признака, че сте твърде зависими от чуждото мнение

Алармените сигнали, които демонстрират, че сте прекомерно подвластни от непознатото мнение. Струва си да работите върху самочувствието, вътрешните опори и ​​и отговорността за личния живот.
 Снимка 410958
Източник:

Отказваш се от своите потребности, поради тези на на другите.

Ако имате известност на човек, който постоянно ще помогне, в никакъв случай не си потегля, душата на компанията и най-хубавият другар на света, анализирайте на каква цена ви се дава тази оценка. Може да откриете, че всички към вас от дълго време " са седнали на врата ви и са провиснали крайници ", тъй като сте подготвени да спасите другите, изоставяйки личните си проекти и стремежи.

Помагането е вярно нещо. Но непрестанно да действате в лична щета, тъй че да ви мислят за много добър, все не си коства.

Научете се да казвате " не ".
 Снимка 434892
Източник:

Постоянно търсите утвърждение .

Не сте удовлетворени от резултатите от работата си, до момента в който някой не ви похвали. Това може да се отнася както за работа, по този начин и за рутинни неща. Например, връщате се вкъщи, с цел да се преоблечете, тъй като фотографията ви е получило малко лайкове в Instagram, макар че отражението в огледалото е прелестно.

Град ете самочувствието си върху справедливи индикатори, а не върху непознато утвърждение. Например растежът на продажбите във вашата област ще каже доста повече за вашия професионализъм, в сравнение с похвалите от шефа ви.
 5 актьорски умения, които са потребни за всеки
5 актьорски умения, които са потребни за всеки

Ефективни и налични извършения за създаване на самочувствие и харизма

Опитвате се да бъдете това, което другите желаят да видят

В една от сцена от кино лентата " Булката дезертьор " героинята споделя на всеки жених, че обича същото ядене с яйца, което той обича. В резултат на това самото момиче не можа да разбере какво харесва.

За човек, който е прекомерно подвластен от непознатото мнение, обстановката е още по-сериозна. Ако преоткривате себе си за всеки човек, време е да намерите вътрешната си същина ​​и да решите кой сте.

Постоянно трансферирате отговорността за живота си върху другите

От една страна, всичко е разумно: хората към вас въздействат на живота ви толкоз доста, че вашият триумф или неуспех зависи от техните думи и дейности. Но такава обстановка мъчно може да се назова здравословна.

Зрелият човек поема отговорност за живота си и преценя всяко деяние, като взема поради вероятните опасности и последици .
 Как да говорите с шефа за заплатата: 7 потребни съвета
Как да говорите с шефа за заплатата: 7 потребни съвета

В допълнение към професионалните умения, ви би трябвало самочувствие и увереност, с цел да постигнете задачата си

Приемате драговолно мненията на другите, даже и да не са градивни

Не сте банкнота от 100 $, с цел да се харесвате на всички, само че всеки укор ви обезпокоява. Коментарът " всички филантропични науки са глупави " може да ви накара да напуснете обичаната си работа и да отидете в инженерството. А още по-трагично е, в случай че към този момент спестявате за пластична хирургия, тъй като някой е споделил, че не изглеждате добре.

Вие сте заобиколени освен от умни и доброжелателни хора, тъй че някои от думите на другите просто би трябвало да бъдат пренебрегнати.
 Снимка 580174
Източник:

Страхувате се от самотата

Поради взаимозависимост от непознато мнение, имате сложна обстановка със личните си вътрешни направления. Следователно опцията да останете без външен модератор провокира суматоха.

Направете мнението си приоритет за себе си и страхът ще премине.

Страхувате се да вършиме нещата сами .

Отказвате се от значим план в работата, отлагате концепциите за занимание или бизнес за по-късно и към този момент сте не запомнили по кое време самоуверено сте почнали нещо ново и забавно. Водени сте от страха от неуспех, който може да разкрие вашите недостатъци.

Да се греши е обикновено. Понякога си коства да поемате опасности, с цел да съумеете.
 Снимка 271624
Източник:

Чувствате се виновни за упованията на другите.

Зависимият човек възприема упованията на другите като свои лични и доста се опасява да не ги извърши. И по този начин ставаш юрист, тъй като родителите ти по този начин са желали, жениш се незабавно, тъй като приятелите ти споделят, че е време, и даже в кафенето си поръчваш същото като твоя сателит.

Очакванията на другите не са ваш проблем .

Не можете да вземете решение без непознат съвет.

Ако сменяте работа или страна на престояване, естествено е да попитате околните си какво мислят за това. Техните отзиви ще оказват помощ да се получат повече причини за и срещу. Но когато става въпрос за ежедневни каузи, потребността от съвет на други хора демонстрира взаимозависимост.
 Снимка 258907
Източник:

Приемате персонално всеки шепот зад тила си.

Когато хората към вас си бъбрят и се смеят, ви се коства, че ви разискват. Обсъждат и осъждат несъмнено, по какъв начин другояче.

Но разберете, на множеството хора просто не им пука за вас, колкото и обидно да звучи.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР