Пътниците да могат да плащат билетчето си за влак с

...
Пътниците да могат да плащат билетчето си за влак с
Коментари Харесай

БДЖ се разделя с хартиеното билетче срещу 16 млн. лева

Пътниците да могат да заплащат билетчето си за трен с карта, да си го купуват от вендинг машина или мобилно приложение и други канали. Това планува нова поръчка на държавната компания БДЖ с планирана стойност 15,8 млн. лева без Данък добавена стойност, оповестена малко след повдигането на цената на билетите с 20%. предходната седмица.

Интерес към поръчката на железницата има изпълнителят на столичната билетна система за 100 млн. лева, който апелира сходен търг от предходната година. Тогава цената е била 4,7 млн. лева, само че след пазарни съвещания цената се е вдигнала тройно, макар че част от придобивките на БДЖ ще са единствено със период за пет години.

Както е известно преди четири години " БДЖ-пътнически транспорти ", купи преди четири години 30 автомата за продажба на билети, които по този начин и не влязоха в деяние. Поръчката в този момент е разграничена в три обособени позиции: Изграждане на система за резервации; Осигуряване на мобилна съгласуваност за устройства за издаване, инспекция на валидността на транспортни документи във влака и даване на услуга виртуална частна мрежа (VPN) за задачите на билетоиздаващата система на " БДЖ-Пътнически транспорти " ЕООД за период от 36 месеца.

 
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР