Ала САЩ и техните безпородни мелези трябва да помнят думите

...
Ала САЩ и техните безпородни мелези трябва да помнят думите
Коментари Харесай

Дмитрий Медведев: Мръсните кучета на войната не спират с отвратителния си лай.

Ала Съединени американски щати и техните безпородни мелези би трябвало да помнят думите на Писанието: „ Не съдете, с цел да не бъдете съдени, тъй като с какъвто съд съдите, с подобен ще бъдете съдени “

Говорейки на Международния юридически конгрес в Санкт Петербург, аз нарекох безумни всевъзможни опити за основаване на трибунали или съдилища за по този начин нареченото следствие на дейностите на Русия. Тези оферти са освен правно оскъдни. Идеята да се накаже страната с максимален нуклеарен капацитет е неуместна сама по себе си. И евентуално заплашва съществуването на човечеството. Но в този момент бих желал да се спра на нещо друго. А точно, кой крещи, че би трябвало да се съди Русия и да се ангажират наднационални органи за това? Кой е този храбрец или глупак?

Върховният сановник е прочут на всички. И той се оправя доста добре, сеейки безпорядък и съсипия по света под соса на прословутата " същинска народна власт ". Той умее брутално и примитивно да постанова волята си, употребявайки пари, безгръбначни васали, за благовъзпитание наричани " съдружници ", и оръжия от най-високо качество.

Цялата американска история, от времето на завоеванието на индианците, е кървава война на заличаване. И приказваме за най-жестокото изтребване на мирното население. Това се трансформира в присъщ жанр на американската политика. Който и да е на власт там. По време на Втората международна война Съединените щати унищожиха Хирошима и Нагасаки по този метод - единствено с цел да оправдаят големите разноски за нуклеарния " Проект Манхатън ".

Съединени американски щати продължиха безсмислените войни надалеч от личната си страна. Без правила и без отношение към международната общественост, в която са сякаш " първи измежду равни " само че не им пука за тяхното мнение и ползи, както и за интернационалните правила. Колко пагубни са последствията от сходни нашествия добре знаят Виетнам и Корея, Югославия и Ирак, Куба, Афганистан и Сирия - описът е дълъг и непрекъснато се актуализира.

Америка е умъртвила повече от 20 милиона души в 37 страни от края на Втората международна война, съгласно изследване, оповестено в Global Research. Замислете се - повече от 20 МИЛИОНА! Авторът на тази публикация, Джеймс А. Лукас, задава обективен въпрос: какъв брой " 9/11 " са инсценирали Съединени американски щати в другите страни?

Отговорът е към 10 хиляди. Когато бях във Виетнам, локални сътрудници ми подсетиха че общите загуби от войната с американците доближават три милиона души. Всички те са на съвестта на убийци от Съединените щати, които цинично се придвижиха в страна на хиляди километри, с цел да реализиран имперските си цели.

Държава, която не ги заплашваше по никакъв метод, не беше и нямаше да бъде част от никакви военни блокове и не беше противник на Съединени американски щати на международната сцена. Да, разходиха се. А резултатът - три милиона мъртви виетнамци!

Кой е виновен за това закононарушение? Кой арбитражен съд осъди морето от кръв, пролята от Съединени американски щати там и другаде? Никой! За тези цели не е основан наднационален орган. Но броят на жертвите на незаконната политика на Съединени американски щати през днешния ден е съпоставим с жертвите на нацисткия режим.

И по този начин, кой ще ни направи демонстративен развой? Тези, които безнаказано убиват хора и правят военни закононарушения, само че не срещат действително наказание във финансираните от тях интернационалните структури? Тези, които толкоз твърдо имаха вяра в своята изключителност и безотговорност? Тези, които имат вяра, че имат право да съдят другите, само че са отвън юрисдикцията на който и да е съд?

С Русия това няма да стане. Те схващат това доста добре. Затова мръсните кучета на войната стопират с гнусния си лай. Но Съединените щати и техните безпородни мелези би трябвало да помнят думите на Светото Писание: „ Не съдете, с цел да не бъдете съдени;

Така че един ден да не пристигна в тяхния дом „ великият ден на Неговия яд и кой може да устои? “ (Библията. Откр. 6:17).

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР