Актьорската професия е много по-трудна, отколкото повечето хора си дават

...
Актьорската професия е много по-трудна, отколкото повечето хора си дават
Коментари Харесай

Камерън Диас се завръща

Актьорската специалност е доста по-трудна, в сравнение с множеството хора си дават сметка. И изисква доста жертви и ограничения.
 Камерън Диас, случаят с ахилесовото й сухожилие и за какво не тренира
Инцидентът, който Камерън Диас претърпя

И по какъв начин се възвръща от него

Особено в Холивуд, ето за какво не са необичайност звездите, които си дават отмора. Последният образец е със Сандра Бълок, само че и Ева Мендес също попада в този лист. Там беше и Камерън Диас, която даже бе оповестила, че се е пенсионирала.

За последно я гледахме в Annie през 2014 година, само че явно е решила, че стоенето вкъщи не е за нея и ще се завърне към киното. Това разбираме от профила в Instagram на Джейми Фокс, който разгласява транскрибиран телефонен диалог сред него и Диас.

От този диалог излиза наяве, че актрисата не знае по какъв начин тъкмо да се завърне от пенсия, по тази причина Фокс ѝ оказва помощ, включвайки Том Брейди, тъй като той той има опит в тези неща. Все отново, помним какво направи преди няколко месеца.

В последна сметка разбираме, че Камерън Диас ще взе участие във кино лентата на Netflix Back in Action , където ще си партнира с Джейми Фокс. Към момента не се знае нищо към сюжета, само че пък е ясно, че ще бъде екшън комедия.
 Том Брейди, Тампа Бей и завръщането на футболиста за неговия 23-ти сезон
Един месец пенсия стига - Том Брейди се завръща

Феновете му несъмнено са удовлетворени

Очакванията са фотосите да стартират по-късно тази година, само че към този момент не се знае по кое време вероятно да го чакаме в Netflix.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР