Актьорът Владо Карамазов ще е първият българин с Community в

...
Актьорът Владо Карамазов ще е първият българин с Community в
Коментари Харесай

Владо Карамазов подлуди феновете си с това, което направи във Viber

Актьорът Владо Карамазов ще е първият българин с Community в платформата Viber. Това ще е негово пространство, в което ще има в пъти по-пряк и същински контакт с феновете си, без които творчеството му би било ненужно, изяснява самият той в страницата си във Facebook, написа " Монитор ".

„ Това ще е неналожителен чат – подобен, какъвто осъществявате със своите близки във Viber. Пространство, в което непосредствено като известие ще виждате всичко за мен - персонален и професионален живот, в текст, фотография или видео. Това Community е моят метод да съм покрай моите фенове и да споделям какво ме вълнува, въодушевява, тревожи, какво ми се случва “, разкрива артистът, който сега репетира в спектакъла „ NEOдачници “ по Максим Горки с режисьора Иван Пантелеев. Премиерните представления са на 23, 24 и 25 март. Влизането във Владимир Карамазов Community ще става посредством линка https://vb.me/vladokaramazov.
„ Последвайте го и към този момент сте в моята общественост “, споделя Владо. „ Светът върви напред. Социалните мрежи и месинджинг каналите се развиват. Горд съм, че съм измежду първите и че дружно с вас ще отидем на идващото равнище като връзка и връзка. Един създател е изгубен без своите почитатели и почитатели. Щастлив съм, че към този момент мога да ви поканя в това ново виртуално място и връзката ни да е доста по-директна “, заключава той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР