Актьорът Владислав Карамфилов, по известен като Влади Въргала, лети на

...
Актьорът Владислав Карамфилов, по известен като Влади Въргала, лети на
Коментари Харесай

Влади Въргала има нова любов

Актьорът Владислав Карамфилов, по прочут като Влади Въргала, лети на крилете на любовта, откакто той и брачната половинка му Силвия са поели по разнообразни житейски пътища.

Новата жена в живота му се споделя Тезджан Ферад - Джани и също е актриса.

За раздялата и откриването на любовта, описа самият той пред Нова телевизия. Това е първият път, в който артистът намерено признава, че с брака му е свършено и има нова обич до себе си.

"Разбрахме се със Силвето и ще го кажа от името на двамата - не сме дружно от много време. Сега сме доста щастливи и в невероятна естетика в нашите връзки ", разгласи Въргала.

С новата си обич - Джани, са се срещнали по време на кастинга на "Шменти шапки ".

 "Това е индивидът! Нейният някогашен брачен партньор е Николай Колев-сценарист, имат наследник. Когато се срещнах с Джани, те също бяха в края на техните връзки. Когато започнахме да работим дружно, в един миг осъзнахме, че сме сродни души и се допълваме. Тя ме реновира. Мисля, че и тя се усеща доста добре. Всичко е прелестно ", описа още Карамфилов.

Сега двамата си партнират в пиесата "Червената или черната ", с която Въргала се завърна на театралната сцена предходната година. Динамична и доста занимателна престъпна екшън-комедия споделя историята на един елементарен човек, на който се постанова да избави света.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР