Карлос Сайнц заяви, че все още не е решил в

...
Карлос Сайнц заяви, че все още не е решил в
Коментари Харесай

Карлос Сайнц не знае как ще се развие неговата кариера

Карлос Сайнц съобщи, че към момента не е решил в кой тим ще продължи, откакто в края на годината напусне Ферари. Каккто е известно, на неговото място в Скудерията ще дойде Люис Хамилтън. Опциите пред испанския водач обаче понижават, като в Ред Бул оповестиха, че Серхио Перес ще продължи работа с отбора за още две години. В Мерцедес пък са фокусирани върху младежа Кими Антонели, който най-вероятно ще размени Хамилтън.

В последно време се приказва за интерес от Уилямс към Карлос Сайнц, като шефът на тима Джеймс Ваулс се изрече ласкаво за водача преди дни. Ауди също желае да притегли испанецът към плана си.

" Оценявам интереса на Джеймс и благите думи, които той постоянно е имал по мой адрес. Същото може да се каже и за моите усеща към него и неговия тим, само че действителността е, че аз не съм решил къде ще отида следващата година ", съобщи Сайнц по тематиката пред медиите в Монреал.

" В момента аз желая да се концентрирам върху всеки уикенд, да се боря за подиума и успехите. Така че е доста мъчно да се концентрирам върху бъдещето ми с всички тези значими надпревари ", добави водачът на Ферари.

" Ще ми е нужно време да седна с моя мениджърски екип, да поговоря със себе си и да реша къде желая да отида. Но към този момент няма нищо решено. Не знам дали мога да очаквам то лятната пауза, или ще би трябвало да реша по-рано. Не знам в какъв интервал от време ще взема решението си ", сподели още Сайнц.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР