Актьорът Васил Драганов нашумя с развода си много повече, отколкото

...
Актьорът Васил Драганов нашумя с развода си много повече, отколкото
Коментари Харесай

След скандалния развод: Няма да повярвате кое е новото гадже на Васил Драганов!

Актьорът Васил Драганов нашумя с развода си доста повече, в сравнение с го направи в киното. Жалко, само че факт! Скандалът с някогашната му брачна половинка Андреа Драганова раздруса страната, още повече, че последната пропищя - той ме биеше и ме измъчваше душевен...

Знаем, че Андреа от месеци има нов другар, от който чака бебе и който Васил показа с гняв като " елементарен кебапчия ". Драганов единствено допреди дни твърдеше, че още обичал жена си, а през днешния ден хвърли бомба с новината, че е привързан още веднъж и има жена до себе си.



При това не коя да е жена, а актрисата Ева Тепавичарова, с която дружно играха в " Столичани допълнително ". " Да, тя е моето момиче, благополучен съм и обичам ", сподели Васил Драганов като не отхвърли, че приказва точно за Ева.



Потребители в нета мигновено избухнаха шашнати и попитаха Тепавичарова не я ли е боязън от скрития манталитет на гаджето й и не счита ли, че може да посегне и на нея?!

Васил обаче още веднъж отхвърли изрично да е посягал на някогашната си брачна половинка даже един път и съобщи, че това са неистини. " Не съм и в никакъв случай няма да бъда принудител, още повече на дамите, които почитам и оценявам. Простил съм всичко на Андреа и й искам благополучие ", споделя Драганов.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР