Актьорът Тимъти Шаламе ще се появи самостоятелно на корицата на

...
Актьорът Тимъти Шаламе ще се появи самостоятелно на корицата на
Коментари Харесай

Тимъти Шаламе е първият мъж сред звездите на корицата на британското сп. „Вог“

Актьорът Тимъти Шаламе ще се появи независимо на корицата на английското издание на „ Вог “, предадоха Прес асосиейшън и ДПА. Това е казус в 106-годишната история на списанието.

Актьорът ще бъде фотографиран за две различни корици от Стивън Майсел. Главният редактор на списанието – Едуард Енънфул сподели, че е чакал точният миг за избора на мъж за печатната корица. Според него 26-годишният Тимъти Шаламе е олицетворение на модерния мъж.

Тимъти Шаламе в този момент е на върха на ранната си кариерата и съгласно Енънфул припомня на Дийн и Ди Каприо. Тимъти Шаламе обаче се разграничава от облика на обичайна неустрашимост. По време на фотосите артистът е излъчвал сила и наслада, споделя Енънфул. 50-годишният основен редактор дефинира Шаламе като своя любимец измежду моделите за корици. 

Тимъти Шаламе върви по стъпките на международната суперзвезда Хари Стайлс, който стана първият мъж измежду звездите, излязъл независимо на корицата на американския „ Вог “ през 2020 година, добавя Българска телеграфна агенция. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР