Актьорът Рей Лиота ще бъде почетен посмъртно със звезда на

...
Актьорът Рей Лиота ще бъде почетен посмъртно със звезда на
Коментари Харесай

Актьорът Рей Лиота ще получи посмъртно звезда на Алеята на славата в Холивуд

Актьорът Рей Лиота ще бъде почетен посмъртно със звезда на Алеята на славата в Холивуд, заяви уеб сайтът на сп. " Пийпъл ", базирайки се на Холивудската комерсиална камара.

Звездата на Лиота ще бъде 2749-ата на фамозната алея. На церемонията по откриването й с водеща Лупита Санчес Корнехо ще участват Елизабет Банкс и Тарън Еджъртън.

От името на починалия си татко звездата ще одобри щерка му, актрисата Карсън Лиота.
Церемонията ще се състои на 24 февруари. На същата дата на екран излиза " Кокаиновата мечка " - един от последните филми с присъединяване на артиста, режисиран от Елизабет Банкс.

" Кончината на Рей Лиота беше опустошителна за света на шоубизнеса. Героите, които той изобразяваше, вечно ще останат в историята на холивудското кино ", сподели продуцентката на церемонията Ана Мартинес.
Лиота се е снимал в над 60 кино лентата, превъплъщавайки се в разнородни и предизвикателни персонажи както в комедийни, по този начин и в трагични продукции.

Ролята, която прави Рей Лиота прочут и затвърждава статута му пред критиците и почитателите, е на мафиота Хенри Хил в номинирания за " Оскар " филм " Добри момчета " на Мартин Скорсезе с Робърт де Ниро и Джо Пеши.

Рей Лиота е прочут и с функциите си във филми като " Копланд ", " Ханибал ", " Фатални дами ", " Брачна история ", " Светци на мафията ", " Корина, Корина " и други. Освен в киното, артистът има изяви в малкия екран и в театъра.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР