Актьорът Крис Еванс участва във фестивала за популярна култура Comic

...
Актьорът Крис Еванс участва във фестивала за популярна култура Comic
Коментари Харесай

Крис Евънс потвърди сватбата си с Алба Баптиста

Актьорът Крис Еванс взе участие във фестивала за известна просвета Comic Con в Ню Йорк и в отговор на въпроси за първи път разгласи публично, че се е оженил за обичаната си, португалската актриса Алба Баптиста. Той се похвали и с брачна халка, която не бе носил в първия месец след сватбата.


„ Ожених се и беше просто необикновено “, призна Крис под аплодисментите на почитателите. Той също по този начин сподели, че той и Алба са имали две сватбени церемонии: едната на източното крайбрежие на Съединени американски щати, а другата в родината на „ половинката си “ Португалия. „ И двете бяха прелестни и доста красиви. Планирането на женитба сигурно не е елементарно. Семейните ще потвърдят, че това лишава доста сила ”, споделя артистът.

Сега, когато всички неприятности са зад тила им, двойката просто се любува един на различен: „ Наслаждаваме се на живота, събираме сили за есента - обичаното ми време от годината. Сега в действителност е най-хубавото време от годината. Ние релаксираме, размишляваме и се забавляваме “, цитира Page Six думите на Крис. Връзката сред Крис Евънс и Алба Баптиста стана известна през ноември 2022 година: източник от People заяви, че те са се срещали „ повече от година “. По-късно, през февруари тази година, Крис Еванс удостовери романа си с Алба, като разгласява нейно занимателно видео в обществените мрежи. А предишния месец двойката скрито мина под венчило. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР