Актьорът, известен с ролята си в комедийния сериал Кухня, не

...
Актьорът, известен с ролята си в комедийния сериал Кухня, не
Коментари Харесай

Уволниха актьор от руския сериал “Кухня” заради антивоенната му позиция

Актьорът, прочут с ролята си в комедийния сериал " Кухня ", не крие позицията си за войната на Русия в Украйна. И преди се е обявявал срещу нашествието, а също така постоянно качва антивоенни клипове в обществените мрежи, в които чете лирика. 



Назаров е работил в театъра повече от 20 години. В едно от последните си изявленията, преди да бъде уволнен от Московския спектакъл, Назаров прикани да не се има вяра на пропагандата на Кремъл и разкритикува остро режима на Путин. Реакцията в Руската федерация не закъсня. Кремъл стартира всеобщо да анулира представленията, в които съветският артист играе. 

Дмитрий Назаров не е единственият, който е станал жертва на гонене на територията на Руската федерация поради антивоенните си възгледи. Под удари попадна комика и брачна половинка на Алла Пугачова Максим Галкин. От първите дни на пълномащабна война той прикани за преустановяване на убийствата на цивилни, а след ракетната офанзива против Одеса напролет на 2022 година той сподели, че водачите на Кремъл са дали заповед за изстрелване на ракети по украинци. За сходни изказвания Галкин беше приет за " задграничен сътрудник “.

Наскоро съветският артист Артур Смолянинов, прочут като " съветският Рамбо " и в миналото апетитен за един от обичаните на Путин, съобщи, че в случай че отиде на фронта, ще се бие на страната на Украйна. Заради това и поради рецензиите към съветските управляващи той беше приет за " задграничен сътрудник “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР