Актьорът Иван Ласкин влиза в новия сезон на „Фермата” по

...
Актьорът Иван Ласкин влиза в новия сезон на „Фермата” по
Коментари Харесай

Иван Ласкин влиза във „Фермата”, ще бъде лидер в готвенето

Актьорът Иван Ласкин влиза в новия сезон на „ Фермата” по bTV. През 1986 година той стана любим на феновете с основната си роля в сериала „ Васко да Гама от село Рупча”, по-късно израсна като професионален артист, а в този момент е измежду участниците в риалитито.

„ Фермата 3” започва на 10 септември, неделя, в 20 ч. по bTV, разгласи в предаването „ Тази сутрин” продуцентът и водещ на предаването Андрей Арнаудов. По думите му задачата на третия сезон на „ Фермата” е да покаже, че можем в XXI век да живеем като съвременни хора без тази свръхконсумация, която ни вършат алчни за предмети и алчни за рискови страсти. Всичко, което познават феновете на шоуто - фермерът на седмицата, ратаите, дуелите, си остават. Тази година сезонът ще бъде доста недопечен, предизвести още Андрей.

Децата от 80-те помнят Ласкин като Васко, който потегли на околосветско странствуване. През последните 20 години той играе в едни от най-успешните и известни театрални постановки. Обича провокациите и не икономисва мнението си.

„ Смятам, че този план е доста атрактивен, тъй като е евентуално посредством този план да се случат неща, които да провокират в младежите някакви знания, които аз имам по отношение на природата, по отношение на случки, свързани с гора, с трупи, с огън, с палене”, споделя Ласкин.

Той обаче признава, че е извънредно ленив, което евентуално ще е проблем за тези към мен. „ Но пък влизам извънредно положително надъхан, тъй като аз по този начин мисля, това е моят темперамент. Може да наподобявам раздразним, само че не е по този начин. И желая да покажа, че де факто по малките екрани в действителност може да съществува положително просветително място, каквото е „ Фермата”, акцентира артистът.

„ Аз от години не умъртвявам животни, само че постоянно отивам на лов, тъй като има хубаво вино, което се надявам да пия във „ Фермата”, добавя Ласкин.

Иван споделя, че до момента в който е във " Фермата ", най-вече ще му липсват неговата брачна половинка и щерка.

„ Не бих споделил, че мисля да имам водачество. Всеки би трябвало да си знае и ще се преценявам с всички. Но за себе си ще сготвям вкусно с каквото мога”, твърди артистът.

По думите му неговата задача ще е кулинарията.

„ Аз ще сготвям. Ето там съм водачът. Много добре запознат съм тази просвета, тъй като кулинарията е просвета. Не обичам подправки, тъй като подправките са слабостта на готвача, само че се надявам да предизвикам, несъмнено, без да има всякакво безсрамие по отношение на рецепторите или желанието за храна на моите съфермери”, отбелязва Ласкин.

--> „ Ястието „ Иван Ласкин” евентуално е пръжки с лук, тъй като, влизайки във „ Фермата”, аз считам да отслабна, тъй като наподобявам на Митьо Пищова в най-хубавите му години. Имам стомах, към този момент бузите са ми дебели и считам да се отдам на диета. Но диетата не включва неядене”, акцентира той.

„ Аз няма да бъда наставник, няма да бъда обучател, просто ще си приказвам каквото желая, ще си върша каквото искам”, акцентира Ласкин.

Той напомня, че е упражнявал бокс и плуване, само че още веднъж повтаря, че е извънредно ленив и ще бъде мързелив.

„ Но няма да бъда грабител, просто ще намеря метода, векторите, по които да се плъзна като една чисто нова пързалка с чисто нови кънки”, разяснява още Ласкин.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР