Актьорът и брат му направиха първото си интервю заедно за

...
Актьорът и брат му направиха първото си интервю заедно за
Коментари Харесай

Аштън Къчър откровено за болестта си и церебралната парализа на брат му

Актьорът и брат му направиха първото си изявление дружно за премиерния епизод на The Checkup With Dr. David Agus на Paramount Plus , по време на което те приказваха искрено за заболяването на Майкъл и потребността му от сърдечна трансплантация.



В епизода Къчър си спомня по какъв начин като дете отива с татко си да посети брат си в болничното заведение. И със сълзи на очи Аштън споделя, че по време на това посещаване, " той е видял по какъв начин брат му съвсем умира ".

Звездата от „ Ефектът на пеперудата “ за първи път показа диагнозата на брат си с обществеността по време на телевизионно изявление през 2003 година

Ashton Kutcher Gets Emotional Talking About His Twin Brother's Near Death Experience
— People (@people)
Майкъл споделя през 2021 година, че постоянно се е опитвал да скрие церебралната си парализа, тъй че когато Къчър го споделил със света, той бил доста сърдит, само че в последна сметка той му направил най-голямата услуга, тъй като му е разрешил по този метод да бъда себе си .

Ashton Kutcher spoke candidly about both his own recent health scare and his brother's lifelong struggles with cerebral palsy.
— VANITY FAIR (@VanityFair)
В момента Аштън Къчър също е изправен пред доста съществено предизвикателство , защото неотдавна разкри, че е бил диагностициран с рядка форма на васкулит, положение, което предизвиква инфектиране на кръвоносните съдове .

Болестта го е оставила краткотрайно некадърен да вижда, чува или върви, само че в този момент се усеща благополучен от това, че е жив . Той споделя, че от този момент е съумял да се „ възвърне изцяло “, само че му е лишила година, с цел да „ научи всичко отначало “.

Къчър добави още: „ Не го оценяваш в действителност, до момента в който не го загубиш. Докато не си кажеш, „ Не знам дали в миналото ще мога да виждам още веднъж, не знам дали в миналото ще мога да слушам още веднъж, не знам дали ще мога в миналото да вървя още веднъж “.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР