Актьорът Доминик Брашия обвини своя колега и известен холивудски артист

...
Актьорът Доминик Брашия обвини своя колега и известен холивудски артист
Коментари Харесай

И чичо Чарли изгоря! Обвиниха актьора в изнасилване на тийнейджър

Актьорът Доминик Брашия упрекна своя сътрудник и прочут холивудски актьор Чарли Шийн в изнасилването на 13-годишно момче на снимачната площадка на кино лентата " Лукас ". Самият Шийн тогава е бил единствено на 19 години, написа в. " Дейли Мейл ".
 Посмотреть изображение в Твиттере

Брашия твърди, че това му е било разказано от самия пострадал, артистът Кори Хейм, който умря през 2010 година. Близкият другар на изпълнителя на основната роля във кино лентата " Лукас " артистът Кори Фелдман също загатва този случай в своята книга, само че не е категорично показал името на Шийн. В едно от интервютата си обаче той признава, че не харесва Чарли Шийн, тъй като артистът мощно е повлиял на един от неговите другари.
 Кадр из фильма

По думите на близки на Хейм, той през целия си останал живот се е опитвал да поправи това, което се е случило на снимачната площадка. Кори Хейм умря от предозиране с медицински препарати на 38-годишна възраст.

Самият Шийн, който не един път се е замесвал в кавги през живота си, отхвърля обвиняванията по собствен адрес. По думите на артиста, сред него и Хейм в никакъв случай не е имало интимна връзка.
Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР