Актьорът Джордж Клуни, който изпълнява ролята на доктор Рос в

...
Актьорът Джордж Клуни, който изпълнява ролята на доктор Рос в
Коментари Харесай

Съпругата на Джордж Клуни не е почитателка на образа му в „Спешно отделение“

Актьорът Джордж Клуни, който извършва ролята на лекар Рос в сериала „ Спешно поделение “, показа, че брачната половинка Амал Клуни му чак в този момент е почнала да гледа хитовия сериал – съвсем 11 години след финала му.

Снимка: Getty Images

В изявление за подкаста „ SmartLess “ Джордж Клуни, който в действителност се прочу с помощта на този сериал, показа, че брачната половинка му е почнала да го гледа. Но до момента в който почитателките на сериала от края на предишния век бяха луди по диктор Рос, Амал не е толкоз впечатлена от първия в действителност известен облик на брачна половинка ѝ.

Самият Джордж Клуни е позабравил някои детайлности и е бил неприятно сюрпризиран, когато е почнал да гледа сериала дружно със брачната половинка си.

Снимка: Getty Images

„ Създава ми много проблеми, тъй като бях не запомнил какъв брой ужасни неща правеше героят ми, до момента в който сваляше дами. “

В сериала лекар Дъг Рос е педиатър, огромен сваляч и постоянно подхожда нападателно към дамите. В края на 90-те години мъжкарското му държание се приемаше за нещо привлекателно, само че от днешна позиция наподобява токсично. Вероятно точно това тревожи Амал.

Снимка: Getty Images

Самият Джордж Клуни не се е различавал доста от персонажа си и се е радвал на славата си на сваляч. Това, както споделя самият той, се е трансформирало когато е срещнал Амал през 2013 година Общ другар ги срещнал и сред тях пламва обич. Двамата подписват брак през септември 2014 година, а през юни 2017 година се раждат близнаците им Ела и Александър.

Още за Джордж и Амал Клуни може да намерите на уеб страницата:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР