Актьорът Джони Деп свидетелства 3 часа пред съда във вторник

...
Актьорът Джони Деп свидетелства 3 часа пред съда във вторник
Коментари Харесай

Джони Деп: Взимал съм всички възможни наркотици, но никога не съм удрял жена

Актьорът Джони Деп свидетелства 3 часа пред съда във вторник по делото за $50 млн, което води за клюка, че е удрял някогашната си брачна половинка Амбър Хърд. Облечен в черно сако и с вързана коса на опашка с изрусени кичури, холивудската звезда приказва безшумно и постепенно в правосъдната зала в съда във Феърфакс, Вирджиния като съобщи, че е бил в цялостен потрес, когато Хърд, по думите му - " направи някои много отвратителни и притеснителни " изказвания, че съм бил принудител по време на връзката ни " и добави:

„ Самият аз в никакъв случай не съм стигал до точката да ударя госпожа Хърд по какъвто и да е метод, нито съм удрял някоя жена в живота си “.
 19 апр 2022 | Доклад на НЗОК във връзка с проверка на Столичната здравна каса откри редица нарушавания на проверяващите...
„ Чувствах като своя отговорност да не отстъпвам освен себе си в този случай, само че и децата си “, сподели звездата от „ Карибски пирати “. По времето на брака на Деп и Хърд, двете му деца от предходната му връзка с Ванеса Паради са били в гимназия.

„ Много е необичайно, когато един ден си Пепеляшка, по този начин да се каже, а след 0,6 секунди си Квазимодо “, сподели Деп. Адвокатите на Деп го разпитаха за ранните му връзки с Хърд на снимачната площадка на кино лентата от 2011 година " The Rum Diary ". Деп я разказа по това време като сладка, умна и занимателна.

Но артистът описа в детайли и за бурната връзка на родителите си, които постоянно са се карали и майка му е малтретирала него и братята и сестрите му. Деп завяи, че татко му в никакъв случай не е удрял майката, само че е блъскал стената до три пъти, като един път даже си е счупил ръката. Бащата е напуснал фамилията, когато Деп е бил на 15 години. По това време:

„ Взимал съм всички опиати, за които съм знаел “.

Актьорът призна, че тогава е бил привързан към опиатите. Взимал е и откакто е бил ранен на снимачната площадка на четвъртия филм от поредицата " Карибски пирати ", само че се е възстановил от тази взаимозависимост.

Деп сподели, че Хърд жестоко е украсила използването на опиати.

„ Много от изказванията й са просто подправени. Мисля, че това беше лесна цел за уцелване. “ Хърд гледаше показанията на Джони Деп с леко кисело изражение, като понякога накланяше глава или си водеше бележки.

, когато е споделила пред вестник „ Вашингтон пост “, че е била жертва на домашно принуждение. Той заведе дело против Хърд през 2018 година Във въпросната публикация в никакъв случай не е споменавано името на Деп, само че юристът на артиста - Бенджамин Чу сподели пред правосъдните заседатели, че е ясно, че Хърд има поради точно него.

Адвокатите на Хърд настояват, че тя е споделила истината и че мнението й е предпазено като независимост на словото според Първата корекция на Конституцията на Съединени американски щати. В причините на юристите на Хърд се твърди, че Деп я е насилвал физически и полово, до момента в който е злоупотребявал с опиати и алкохол.

Преди по-малко от две години Деп загуби дело за клюка против английския таблоид The Sun, който го назова „ бияч на съпруги. " Съдия от Върховния съд в Лондон постанови, че той неведнъж е нападал Хърд и й е отправял закани за живота.

Адвокатите на Деп обявиха, че са завели делото в окръг Феърфакс, отвън окръг Колумбия, защото Washington Post се отпечатва в оборудване там. Washington Post не е обвинен по делото. Дела от сходен темперамент се водят мъчно в Съединените щати, изключително от ранга на звезди като Деп, които би трябвало да потвърдят с ясни и безапелационни доказателства, че Хърд умишлено е направила погрешни изказвания.

Хърд, известна с функциите си в „ Аквамен “ и „ Лигата на справедливостта “, подаде личен иск за клюка против Деп, заявявайки, че той я е оклеветил, като я назовава лъжкиня. Тя желае обезщетение от Деп на стойност $100 млн.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР