Актьорът Джони Деп спечели делото срещу бившата си съпруга Амбър

...
Актьорът Джони Деп спечели делото срещу бившата си съпруга Амбър
Коментари Харесай

15 млн. долара обезщетение трябва да плати Амбър Хърд на Джони Деп

Актьорът Джони Деп завоюва делото против някогашната си брачна половинка Амбър Хърд. Съдебните заседатели взеха решение, че изказванията на актрисата, че е била жертва на домашно принуждение, са клюка. Така Амбър Хърд ще би трябвало да заплати 15 милиона $ отплата на звездата от " Карибски пирати ".

За разлика от Амбър Хърд, Джони Деп не участва в правосъдната зала в щата Вирджиния при произнасянето на присъдата, тъй като свири на концерт в Лондон.

Над шест седмици съдът слушаше детайлности от бурния двегодишен брак на двамата артисти и неговия край през 2017-та. Деп и Хърд показаха противоречащи си позиции.

Любимецът от " Шоколад " и " Карибски пирати " съдеше някогашната си брачна половинка за 50 милиона $ като твърдеше, че тя е разрушила репутацията му, обвинявайки го в пресата в домашно принуждение.

Хърд заведе насрещни искове за 100 милиона $. В последна сметка тя ще заплати 15 милиона за клюка.

Актрисата изрази с туит възприятията си след присъдата.

" Няма думи за разочарованието, което изпитвам през днешния ден. Сърцето ми е разрушено от обстоятелството, че планината доказателства не беше задоволителна, с цел да се оправи с големите власт и въздействие на някогашния ми брачен партньор ".

Джони Деп също употребява обществените мрежи за изказване.

" Преди шест години моят живот, животът на моите деца и на околните ми хора, а също и на тези, които с години ме подкрепяха и ми имаха вяра, се промени вечно. Всичко единствено за момент. Фалшиви, доста съществени и престъпни обвинявания бяха отправени към мен посредством медиите, което отключи лавина от ненавист, въпреки и против мен да нямаше повдигнати обвинявания. Това имаше пагубно влияние върху живота и кариерата ми ".

58-годишният Джони Деп въпреки всичко ще би трябвало да заплати на 36-годишната Амбър Хърд 2 милиона обезщетение, тъй като тя завоюва един от трите си желае.

Според Би Би Си, доста американци са се интересували от тяхната правосъдна сага повече в сравнение с от войната в Украйна.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР