Актьорът Джак Глийсън, известен с ролята си на Джофри Баратеон

...
Актьорът Джак Глийсън, известен с ролята си на Джофри Баратеон
Коментари Харесай

Актьорът, изиграл Джофри в Game of Thrones, занесе лично пикап на украинските сили в Киев

Актьорът Джак Глийсън, прочут с ролята си на Джофри Баратеон в сериала " Game of Thrones ", посети Киев. По време на визитата си в страната той съобщи персонално пикап, закупен за украинските въоръжени сили със средства от английски донори.

Още в първите часове от своите идване обаче Глийсън чу сирените за въздушна паника, които в четвъртък за следващ път проехтяха в столицата поради опасения от нови съветски офанзиви. Това стана, до момента в който артистът участваше в среща с хора от украинската кино промишленост в границите на специфична работилница.

Той реши да не прекъсва срещата и тя продължи макар сирените. Събитието е благотворително и събраните от него средства ще отидат в помощ на въоръжените сили на Украйна, като се възнамерява с тях да бъде закупен камион за минохвъргачки.

Irish actor Jack Gleeson, who played the role of Joffrey Baratheon in the Game of Thrones, arrived in and handed over a pickup truck purchased for the Ukrainian Armed Forces by volunteers.
— NEXTA (@nexta_tv)
Съобщава се, че Глийсън ще бъде в Украйна в продължение на няколко дни. Той възнамерява да се срещне и с представители на украинските военни сили.

Преди време артистът от " Игра на тронове " организира сходна благотворителна самодейност и продаде на търг екшън дрънкулка на своя воин - крал Джофри Баратеон. Парите бяха дарени за закупуването на термокамери за Украйна.

Във видео за Telegram канала " Украйна в този момент ", Глийсън прикани и други звезди да употребяват платформата им, с цел да привлекат внимание към самодейността за Украйна и дефинира визитата си във въвлечената в спор страна като " чест и привилегия ".

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР