Актьорът Александър Дойнов беше гост на Търси се по bTV

...
Актьорът Александър Дойнов беше гост на Търси се по bTV
Коментари Харесай

Актьорът Сашо Дойнов разказа през сълзи за най-голямата драма в живота си!

Актьорът Александър Дойнов беше посетител на " Търси се " по bTV и описа за най-голямата драма в живота си. През към 40 години, няколко месеца след раждането, почива дъщерята на актьора. Момиченцето издъхва от присъщ недостатък на сърцето. " Това е най-тежкия миг в живота ми. Такова нещо не може да се опише с думи. Момиченцето ми си отиде и аз не можех да направя нищо. Едва ли в миналото ще мога да преживея тази история ", описа през сълзи Дойнов.

Той разкри, че с тогавашната му брачна половинка Магда са се разделили тъкмо поради нещастието, която са претърпели. " Това е доста ужасно, изпитваш боязън и ние не издържахме и се разведохме ", спомни си артистът.

След това му бяха пуснати фрагменти на приятелите му Дони и Нети, които го описаха като човек, а самият той описа забавна история по какъв начин двамата са почнали взаимния си живот преди доста години.

Колегата на Дойнов - Сашо Кадиев, също разяснява своя другар и го развесели със преживелица, когато по-опитният актьор е изцапал кожения салон на колата на сина на Катето Евро.

" Той доста се занимава с тази кола. Да ми купи бял костюм за 500 евро и ще се возя умерено при него ", пошегува с в собствен жанр Алексаднър Кадиев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР