Актьорът Адан Канто, известен най-вече от филма Х-Мен: Дни на

...
Актьорът Адан Канто, известен най-вече от филма Х-Мен: Дни на
Коментари Харесай

На 42-годишна възраст почина актьорът от Х-Мен Адан Канто

Актьорът Адан Канто, прочут най-много от кино лентата " Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще ", умря на 42-годишна възраст. Мексиканската звезда е страдал от рак на апендикса, оповестяват международните медии.

Неговият журналист Дженифър Алън излезе с изказване:  " Адан имаше дълбочина на духа, която малко на брой в действителност познаваха. Тези, които го срещнаха, бяха изменени вечно. Той ще липсва доста на толкоз доста хора ".

Warner Bros. Television и FOX Entertainment също излязоха с изказване за гибелта на артиста. То гласи:  " Съкрушени сме да научим за кончината на Адан Канто ".

Адан Канто се ражда в Мексико. Израства в Тексас, където се развива и пристрастеността му към музиката. На 16-годишна възраст се мести в Мексико Сити, където преследва кариера като китарист и артист. Там стартира да се снима в телевизионни реклами и е видян от човек, който търси гении. Той изиграва значима роля в живота му, защото го ориентира към актьорската кариера.

Първата поява на Канто на дребния екран е в трилъра “The Following “ през 2013 година, където си партнира с Кевин Бейкън и Джеймс Пюрфой. Година по-късно се появява във кино лентата за супергрои " Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще ". Там влиза в ролята на мутанта Слънчево леке, който може да канализира силата на слънцето. Въпреки че взе участие в една от най-хитовите кинопоредици, най-значимата му роля остава тази на Арън Шор - консултант на президента на Съединени американски щати в политическия сериал “Designated Survivor “. В него той записва общо 53 епизода в границите на три години. 

Последният му план е основната мъжка роля в мафиотския сериал " The Cleaning Lady ", където изиграва дясната ръка на рисков мафиот, който оказва помощ на млада жена да откри лекуване за сина си. От Адан се очакваше да вземе присъединяване в фотосите на третия сезон на сериала, само че уви поради здравословното му положение бе отсрочено. В персонален проект артистът имаше жена и две деца. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР