Лорънс Фокс коментира за GB News „далече над границите на приемане“, казва шефът на канала

...
Актьор, превърнал се в политически активист, Фокс направи поредица от
Коментари Харесай

Актьор, превърнал се в политически активист, Фокс направи поредица от забележки за г-жа Евънс – журналист за уебсайта PoliticsJOE – в които попита шоу водещ Дан Уутън: „Кой би искал да се чука с това?“

Изображение: Анджелос Франгопулос казва, че е бил „ужасен“ от казаното

И Фокс, и Уутън, които можеха да бъдат чути да се смеят по време на епизода, бяха спрян от GB News във връзка с вътрешно разследване и разследване от регулатора на излъчването O, който е получил около 7300 жалби. представител на това кой съм".

Той каза също, че очаква да бъде уволнен от GB News в петък заради инцидента.

"Знам, че утре ще бъда уволнен"

Междувременно, Колоната на Wootton в MailOnline също беше прекратена заради спора.

Неговата редовна колонка първоначално беше спряна през август, докато изданието разследваше обвиненията, че той е използвал псевдоним и е предлагал пари на колеги за сексуални материали.

В интервю за BBC г-н Франгопулос каза, че GB News има „процес, който трябва да следва“, но очаква вътрешното разследване да бъде „разрешено много бързо“.

Изображение: Дан Уутън. Снимка: GB News

Бившият ръководител на Sky News Australia добави: „Бях ужасен от тези коментари, те не са в съответствие с ценностите с нас като бизнес и очевидно предприехме действия веднага.

„Бях ужасен от казаното... този коментар не трябваше да излиза в ефир.

„Това не трябваше да се случва. Начинът, по който беше процедирано, също не беше начинът, по който трябваше да се случи.

„Те не отразяват това, което смятаме за подходящ разговор като медийна компания, като част от националния разговор, това наистина е извинение, просто беше наистина неподходящо.“

Прочетете още:
Реакция и какво каза Фокс - изцяло
Кой е Лорънс Фокс?
Ръководителят на Ofcom казва, че има „истински проблеми около мизогинията“

Г-н Франгопулос отиде на: „Мисля, че Лорънс Фокс плава близо до вятъра, но той не плаваше близо до вятъра по-рано тази седмица, това беше далеч извън границите на приемане.

„Ние сме за свободата на словото, но става дума за уважителен начин.

„Тук има няколко проблема.

„Първо, ние разглеждаме много внимателно производствения процес, който влезе в програмата, ние разглеждаме начина, по който беше водено интервюто, и очевидно разглеждаме и самите коментари, които бяха ужасяващи и сме абсолютно ужасени от казаното и написах много обширно и лично извинително писмо до Ава на това."

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР