Актьор от Танцуващият с вълци е обвинен в сексуални престъпления

...
Актьор от Танцуващият с вълци е обвинен в сексуални престъпления
Коментари Харесай

Актьор от Танцуващият с вълци е обвинен в сексуални престъпления и в Канада

Актьор от " Танцуващият с вълци " е упрекнат в полови закононарушения и в Канада, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

На Нейтън Преследващия кон са повдигнати девет обвинявания ,

в това число за полова употреба и принуждение, както и за извеждане на дете под 16-годишна възраст от страната. 

Разследването продължава няколко години,

като едно от хипотетичните закононарушения датира от 2005 година То се води от управляващите, настоящи в индиански резерват, ситуиран западно от Калгари. 

Актьорът в този момент е в затвор в Лас Вегас ,

откакто беше арестуван през януари в южната част на Невада. В Съединени американски щати той е упрекнат в 18 закононарушения, в това число полово посягане против малолетно лице, малтретиране на дете и похищение.

Нейтън Преследващия кон е роден в резерват в Южна Дакота .

Той стана прочут с ролята си на Голямата усмивка, млад член на племето сиукси във кино лентата " Танцуващия с вълци " на Кевин Костнър, отличен с няколко награди " Оскар ".

След присъединяване в продукцията, Преследващия кон си е спечелил известност измежду индианските племена в Съединени американски щати

и Канада като врач баяч, кадърен да поддържа връзка с духове. Полицията обаче сподели, че той е злоупотребявал редовно с ситуацията си, като е насилвал физически и полово девойки и дами от коренното население, вземал е малолетни съпруги и е водил набожен фетиш. 

Предполагаемите закононарушения са осъществени след 2000 година, като обгръщат няколко американски щата, в това число Невада, Монтана и Южна Дакота.

Твърди се, че една от жертвите е била на 14 години, когато Нейтън Преследващия кон ѝ споделил, че духовете на техните предшественици са му внушили да прави секс с нея.

Канадските управляващи обясниха, че преследването на артиста в разнообразни правни юрисдикции е изисквало доста обмисляне и съдействие.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР