Актуалният Aston Martin Vantage излезе на пазара през 2005 г.

...
Актуалният Aston Martin Vantage излезе на пазара през 2005 г.
Коментари Харесай

Такъв звяр не сте виждали! Новият луксозен болид на Aston Martin ще ви остави без думи

Актуалният Aston Martin Vantage излезе на пазара през 2005 година Въпреки миналите 12 години спортният автомобил не е изгубил елегантността си, отличавайки се очевидно от предшествениците си с нападателната си визия. Най-после в края на 2017 година почитателите на английските спортни коли ще могат да се насладят на наследника на линията, почнала през 50-те години на предишния век с DB2 Vantage. Той ще остане стилен, мускулест и ще наподобява съвременно, без да се приближава прекомерно доста до топмодела DB11, написа обстоятелства.бг.





Новият Aston Martin ще бъде оборудван с мотор на Mercedes-AMG. 4,0-литровият V8 с оптималната мощ от към 500 конски сили е стъпка нагоре в линията Vantage. По сходство на настоящия модел през идващите две години се чака да излезе и вид с V12 мотор, който ще има разполагаем над 600 конски сили. Мощността на мотора ще се предава на задния мост през автоматизирана скоростна кутия. Дали ще има опция за ръчно превключване на предавките към момента не е ясно.



Aston Martin Vantage няма да получи единствено мотора си от Daimler. Електрониката, шасито, осведомителната система и системите за сигурност също ще бъдат създадени от Mercedes.



Цената на мускулестия британец ще стартира от към 120 000 евро. Очаква се той да излезе по Коледа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР