Актуалната Мис Плеймейт Нора Недкова бе неприятно изненадана, когато отиде

...
Актуалната Мис Плеймейт Нора Недкова бе неприятно изненадана, когато отиде
Коментари Харесай

Сложиха скоба на колата на Нора Недкова! Плеймейтката забравила да пусне SMS за синя зона

Актуалната Мис Плеймейт Нора Недкова бе неприятно сюрпризирана, когато отиде на коафьор, с цел да оправи екстеншъните си, разбра HotArena.

Атрактивната варненка паркира на синя зона пред първокласен салон за хубост в центъра на София. Забрави обаче да изпрати есемес и виновните органи незабавно сложиха скоба на колата й.

За неприятната преживелица пред „ Уикенд “ описаха инцидентно минаващи край салона почитатели на Нора, които не пропуснали да снимат любопитната обстановка. Моделката, без изобщо да се замисли, че това е синя зона и за паркиране се заплаща, влезнала значимо в салона, където се фризират едни от най-известните столични дами. Там плеймейтката прекарала много време, бъбрейки с фризьора, с който разискали всички всемирски злословия, както и своите бъдещи креативен проекти. Когато й оправили фризурата, с напомпано самочувствие и заредена със световна информация за съперничките си в стилния отрасъл, тя тръгнала към колата си. Настроението й обаче внезапно се влошило, когато видяла скобата. 

Нора доста се ядоса, само че нямаше какво да направи. Чак като видя скобата,  се сети, че не е пуснала есемес “, описаха още очевидци на случката. Въпреки неприятното си въодушевление, варненката съумяла да удържи буйния си манталитет и не направила скандал. „ Чинно си заплати санкцията и си потегли “, описаха почитателите на Недкова. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР