Актуализация: Източен Texas 71 беше отворен отново около 11:15 ч.,

...
Актуализация: Източен Texas 71 беше отворен отново около 11:15 ч.,
Коментари Харесай

Texas 71 се отваря отново след фатална катастрофа, която затвори магистрала, каза служител на летището в Остин

Актуализация: Източен Texas 71 беше отворен още веднъж към 11:15 ч., откакто беше затворен за няколко часа, интернационалното летище Остин-Бергстрьом удостовери в X, прочут преди като Twitter.

Оригинална история:

Фатален случай сред кола и мотоциклет на източен Тексас 71, тъкмо преди Spirit на Тексас Драйв, затвори автомагистралата, засягайки пътуващите и пътуващите към интернационалното летище Остин-Бергстрьом в сряда сутринта.

Полицейското ръководство в Остин не знае по кое време автомагистралата ще бъде отворена още веднъж, сподели Сам Хейнс, представител за летището.

„ Пътниците се предизвикват да се записват при своите самолетни компании и да се свържат непосредствено с тях. Някои самолетни компании имат закъснения, само че други не, “ сподели тя.

< p> Хейнс също насърчи пасажерите да употребяват GPS приложения, с цел да намерят по-малко натоварения маршрут до летището.

Целият трафик сега се пренасочва към U.S. 183.

Произшествието е станало малко преди 6 сутринта EMS на окръг Остин-Травис сподели, че мотоциклетист е разгласен за мъртъв на място.

Тази публикация в началото се появи на Austin American-Statesman: Texas 71 покрай летището в Остин се отваря още веднъж след съдбовна злополука

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР