Актрисата Весела Бабинова, която наскоро нашумя с участието си в

...
Актрисата Весела Бабинова, която наскоро нашумя с участието си в
Коментари Харесай

Весела Бабинова стана героиня във фотоизложба

Актрисата Весела Бабинова, която неотдавна нашумя с присъединяване си в новия български филм, „ Вездесъщият “, е едно от лицата във фото изложбата „ 25-ти кадър “, част от кино-литературния фестивал Cinelibri.

Изложбата е фотографска интерпретация на 10 от филмите в програмата на фестивала и може да бъде забелязана на 4 местоположения в София, като централната експозиция е разгърната в градинката „ Кристал “ и ще бъде там до 29 септември.

ВИЖТЕ ФОТОГРАФИИТЕ В НАШАТА ГАЛЕРИЯ
 Весела Бабинова Весела Бабинова
Фотоисториите са дело на креативния тандем на Ивайло Петров и Емануела Беловарски - от Whaleworx Studio. Десетте заглавия, предизвикали въображението на създателите, са: "Вечерята “, "Завръщане в Монтаук “, "Дама Пика “, "Братовчедката Рейчъл “, "Измамените “ "Дюн на Ходоровски “, "Дневна хубавица “, "Предчувствие за край “, "Космонавтите единствено минават “, и „ Ще бягаш ли с мен “.

Филмите могат да се гледат в границите на Cinelibri, който продължава до 22 октомври, а другите три местоположения на фотоизложбата са филмотечно кино „ Одеон “, Дом на киното и Културен център G8.

С „ 25-ти кадър “ младите създатели влизат в кино тематиката, въодушевена от обичани и типичен книги, и не престават играта на Cinelibri сред думи и визия. Споделяйки своя алтеративен прочит на 10 от заглавията, те ги изпълват с нов смисъл и подстрекателство и водят фена в безусловно нова и непредвидена действителност. Освен Весела Бабинова, в изложбата са снимани още и Епифан Пефев, Камен Минков, Маргарита Рангелова и Самуил Спасов.

Весела Бабинова е измежду основните лица във „ Вездесъщият “, чиято история е основана на настоящата в наши дни тематика за новите технологии и наблюдението. Сюжетът наблюдава живота на мъж, който последователно се увлича да следи хората към себе си със скрити камери. Всичко стартира като почтено занимание, само че незабелязано героят влиза в ролята на всемогъщ регулатор на непознати ориси.

Само преди няколко дни се състоя церемония премиерата на кино лентата, която беше посетена от повече от 2000 души, а феновете към този момент могат да го гледат и по кината.

„ Вездесъщият “ е дело на компанията “Мирамар Филм”, Нова Броудкастинг Груп е копродуцент, а филмът се популяризира от "Лента “. "Вездесъщият " към този момент се радва и на първите си оценки. По време на на 35-ия фестивал "Златна роза " той събра 5 награди - за пълнометражен филм, за мъжка (Велислав Павлов) и женска роля (Теодора Духовникова), както и премия на рецензията и на публиката.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР