Актрисата Цветана Манева, която се оттегли от активната си сценична

...
Актрисата Цветана Манева, която се оттегли от активната си сценична
Коментари Харесай

Коварна болест свалила от сцената Цветана Манева: Физиката ме изостави, само мозъкът ми работи

Актрисата Цветана Манева, която се отдръпна от дейната си театрална кариера напролет на 2022 година, най-сетне показа каква е повода да се сбогува с публиката, написа Ретро.
Театралната легенда удостовери информацията, че става дума за заболяване, като не назова съответна диагноза, от която страда. По думите й обаче ситуацията й е съществено и от ден дневно силите я напущат все по-бързо.
„ Почивката ми е по насила. Не мога да я приема нито като отмора, нито като наказване. Ако имах физическите сили, щях да играя още. Защото пък да те извеждат на сцената като „ носят ме мамо, влачат ме “ не е доста хубаво. В обстановка, в която физиката ме изостави, остана ми духът. Поне мозъкът ми работи, популярност Богу. Имам си молитва всяка заран. Като вляза в банята и се погледна в огледалото, си споделям – и в този момент от това би трябвало да направя лице “, откровеничи Манева.
На 30 януари на актрисата й следва да означи своя 80-годишен празник, евентуално в стеснен другарски кръг. За годишнината от Австрия щяла да се прибере и единствената й щерка Надежда, която е болногледачка в профилиран център за хора с увреждания на очите във Виена. Тя е от втория брак на актрисата с телевизионния оператор Николай Пенчев. Бракът им продължава единствено четири години, а по-късно Цветана се залюбва с сътрудника си Явор Милушев, който е с 4 години по-млад от нея. С него са дружно и до през днешния ден.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР