Актрисата Цветана Манева и Азис, чийто клип с нейно участие

...
Актрисата Цветана Манева и Азис, чийто клип с нейно участие
Коментари Харесай

Вижте цялото участие на Азис и Цветана Манева в Шоуто на Слави

Актрисата Цветана Манева и Азис, чийто клип с нейно присъединяване провокира сериозна дискусия в обществените мрежи, гостуваха в " Шоуто на Слави ". Отзвукът от клипа на песента " Позна ли ме? " на поп фолк артиста откри незабавен отзив. Широката общност бе разграничена на два лагера - хората, които утвърждават и адмирират посланието от клипа, и другите, които считат, че актриса от ранга на Цветана Манева няма място в сходни продукции.

Цветана Манева:

" Хареса ми метода, по който Васко ме предложения за плана. Мислим и усещаме по еднакъв метод. Можем да поддържаме една такава идея за отношението към другите. Не съм очаквала, че ще има такава реакция. Всяко знамение за три дни. Бих желала хората да чуят посланието на клипа. Нека се замислим за отношението си към незрящите, глухонемите, болните, бедните... Що за надменност е страданието на близък ти да те отвращава и да извръщаш глава.

Хората не са неприятни. Просто са не запомнили, че са положителни. Плаши ме изгубването на човеколюбието. Трябва овреме да учим децата си да обичат. Радвам се, че контактувах с Азис, въпреки и за малко. Той е надарен човек, доста известен и обичан. Ако някой се нервира от взаимния ни план, не го разбирам ".

Азис:

" Песента е напълно моя. Музика, текст... всичко. Исках да е нещо, което не съм правил. Да има духови принадлежности, да носи обръщение. Проблемът е, че съм ром. Хората желаят ромът да е интегриран, само че когато той стартира да работи с актьори като Цветана Манева, споделят " Глупости! Това не може да стане “.

Освен това се приказва, че съм хомосексуален, което е още един нечовечен ритник в лицето на " интелектуалеца “. Те сякаш са освободени и толерантни, само че в случай че си хомосексуален, би трябвало да си спокоен, смачкан и да мълчиш. Ако бях бял, рус, със сини очи, нямаше да има подобен скок против Цветана Манева ".

Слави Трифонов:

" Според мен казусът е в стила на музиката. Хората изригват против така наречен чалга. Скочиха не против теб, ти си привикнал. Изригнаха против Цветана, че се е съгласила да взе участие в клипа ".

Цветана Манева:

" Искам да обобщя с имитация от пиесата на Яна Борисова, в която играя. " На доста от най-умните хора им липсва сърдечна просветеност. Те са като незавършени “. За мен присъединяване в клипа е опция да кажа нещо, което е било отредактирано в мои изявленията ".

Гледайте цялото предаване в прикаченото видео!

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР