Актрисата, режисьор и сценарист Анджелина Джоли посети УкрайнаВидео с нея

...
Актрисата, режисьор и сценарист Анджелина Джоли посети УкрайнаВидео с нея
Коментари Харесай

Заснеха случайно Анжделина Джоли в кафене в Украйна

Актрисата, режисьор и сценарист Анджелина Джоли посети Украйна

Видео с нея се появи в обществените мрежи, снимано от украинска журналистка, която споделя, че просто е отишла да пие кафе и се е натъкнала на известната актриса, съобщи

Джоли е видяна в западния украински град Лвов, който не един път стана обект на съветски офанзиви. На 18 април при ракетен обстрел в Лвов починаха 7 души, а минимум 7 други бяха ранени. Властите в западния град упрекнаха тогава Русия в геноцид над украинския народ.

Джоли, която е отгледана като католичка и посвещава огромна част от времето си на работата за Агенцията на Организация на обединените нации за бежанците, посети на 30 март педиатричната болница във Ватикана, където зарадва украински деца бежанци. Тя се срещна също с лекарите и медицинските сестри, на които е предоставено да се грижат за дребните пациенти.

От 2012 година Анджелина Джоли е специфичен делегат на Върховния комисариат на Организация на обединените нации за бежанците, като подхваща десетки пътувания, с цел да посети лагери с бежанци от страни като Йемен, Буркина Фасо, Венецуела и доста други.

Звездата от последния филм на Marvel "Вечните " получи почетната премия „ Джийн Хершолт “ за филантропична активност (Jean Hersholt Humanitarian Award) на Американската академия за кино науки и изкуства през 2013 година Специалният приз се дава на хора от филмовата промишленост, чиито филантропични прояви са донесли самопризнание на шоубизнеса.

По данни на „ Уницеф “ над 4 милиона са към този момент децата бежанци от Украйна. Близо две трети от всички украински деца са избягали от домовете си през шестте седмици след нахлуването на Русия.Около 4,8 милиона от 7,5 милиона деца в Украйна са били разселени от началото на войната. Организация на обединените нации удостовери и гибелта на 142 младежи, макар че действителният брой евентуално е доста по-голям.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР