Актрисата от Татковци“ Тина Верославова - красивата учителка Яна Пашова,

...
Актрисата от Татковци“ Тина Верославова - красивата учителка Яна Пашова,
Коментари Харесай

Яна от Татковци празнувала заедно с Леонардо ди Каприо в дома му

Актрисата от " Татковци “ Тина Верославова - красивата учителка Яна Пашова, прави разногледи мъжете освен в сюжета на сериала, само че и всички, които единствено един път се виждали фамозните й фотосесии, почнали след извоюваната купа " Супермодел на България “, писа " Галерия “.

Красавицата с съвършени крайници и сини очи привиква с възхитените погледи още в съветското учебно заведение, британската гимназия, университета в Бирмингам, откъдето излиза с тапия за бакалавър по интернационален бизнес. Позирала е за най-елитните фешън списания, работи с организации в Милано, Барселона, Истанбул, Рио, Дубай, София, Лос Анджелис. В Москва пък цяла година преподава британски в детска градина. Кара мастър клас при Велизар Бинев в родния киноцентър. След нея се обръщат и до момента в който учи актьорско майсторство в именитата школа на Лий Страсбърг в Лос Анджелис. Всъщност точно в града на ангелите Кристина се влюбва в театъра. По театралните изяви дефинитивно е я възпламенява Дейвид- синът на Лий Страсбърг,  който е началник на учебното заведение.

Той упорства Христина да опитва шанса си в Лос Анджелис. И българката фактически печели кастинга за международната премиера на " Луната/звездите “ от Джон Патрик Шенли. Кристина няма да проблем с акцента, защото влиза в кожата на полякиня. Сред феновете на идния театър като нищо ще бъде и самият Леонардо ди Каприо.

Двамата се срещат на фестивала в Кан, след това се засичат и в Лондон, а Кристина попада и в неговия апартамент. Партито е за Деня на благодарността. Водят я сътрудници, които са остарели другари с Вълкът от Уолстрийт. Там се заварва с Ал Пачино, който се държи като напълно земна персона.

Сега в свободното време отвън фотосите на " Татковци “ Кристина продължава да работи над знанията и общата си просвета в киното, и по тази причина разумно лимитира престоя си в обществените мрежи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР