Актрисата Милена Живкова, която познаваме като д-р Романова от хитовия

...
Актрисата Милена Живкова, която познаваме като д-р Романова от хитовия
Коментари Харесай

Звезда от Откраднат живот призна за сериозен здравословен проблем

Актрисата Милена Живкова, която познаваме като доктор Романова от хитовия лекарски сериал " Откраднат живот ", призна, че страда от сериозен здравословен проблем.

Зрителите на сериала видяха, че в част от последния сезон лицето на актрисата е парализирано и стои много неестествено на екран. Недоброжелатели побързаха да набедят актрисата, че е прекалила с разкрасителните процедури и ботокса, които са довели до сковаване на лицето ѝ.

Истината се оказа много по-различна и сериозна. В телевизионно изявление, брачната половинка на тогавашният секссимвол Ивайло Герасков, проговори за положението си и внесе изясненост измежду феновете и фенове на сериала, които са обезпокоени от видяното на екран.

Оказа се, че Милена Живкова има парализа на нерв, който е станал причина лицето ѝ да застине от едната страна. Тя изрично съобщи, че не си е правила пластични интервенции и с оскърбление чете лъжите за неслучила се намеса в жълти медии.

В " На кафе “ Живкова изясни, че се съгласила на предлагането на основателите на сериала да употребяват здравословния ѝ проблем като част от сюжета, тъй като решила, че това ще е забавно за феновете.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР