Актрисата Ким Катрал, която цял свят заобича с ролята ѝ

...
Актрисата Ким Катрал, която цял свят заобича с ролята ѝ
Коментари Харесай

Перфектна и на 65: Саманта от Сексът и градът взриви мрежата по бански

Актрисата Ким Катрал, която целия свят заобича с ролята ѝ на провокативната Саманта Джоунс в "Сексът и градът ", продължава да е все по този начин невероятна и на 65 година И въпреки почитателите на сериала към момента да тъгуват, поради решението ѝ да не взе участие в продължението "И просто ей по този начин... ", тя не стопира да ги радва в обществените мрежи, където споделя моменти от персоналния си живот. А една от последните ѝ фотоси напряко ни остави без мирис!

Изглежда, че Саманта към момента живее в Ким и е подготвена неуморно да раздава съблазън и не можем да отречем, че съумява. Кадърът, който актрисата е споделила в края на предходната седмица, потвърждава че очарованието на една жена, годините нямат никакво значение. Ким се щракна в дома си по цялостен бански и с горделивост сподели каква фигура има на 65. Банският е с надълбоко деколте и е в шоколадово кафяв цвят - съвършената композиция за Катрал.

Към фрагмента тя е написала малко и много непретенциозно обръщение, което гласи: "Тук няма нищо за гледане! Продължавай напред ".

Определено Ким ни напомни палавото лъчение на Саманта и без подозрение ни потвърди, че е постоянно подготвена още веднъж да се превъплъти в облика на дръзката си героиня.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР